Lue ja tutki Raamattua aiheittain

Raamattu – Jumalan sana – sisältää opetuksia ja ohjeita ihmiselämän kaikilta alueilta. Nämä opetukset ja ohjeet on kirjoitettu Raamattuun meidän ajalliseksi ja iankaikkiseksi parhaaksemme.

Tälle sivulle olemme keränneet Raamatun lukijan avuksi ja tutkimisen tueksi jaekokonaisuuksia monista eri aiheista ja alueista.

Koko Raamattu myös on luettavissa sivuiltamme. Pääset lukemaan ja tutkimaan kaikkia Raamatun kirjoja ja tekstejä tästä.

Toivomme ja rukoilemme Raamatun lukijoille siunattuja lukuhetkiä Herramme sanan ilmoituksen ja opetuksien äärellä. "Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana..." (Kol. 3:16).

Täydennämme sivua ja päivitämme sitä uusilla aihekokonaisuuksilla.

Jeesuksen elämä ja vaikutus

Uskoontulo ja ensiaskeleet

Muutamia Raamatussa olevia todistuksia

Muutamia Raamatussa olevia rukouksia

Alkuseurakunnan elämä, vaikutus ja opetus

Muita Raamatun tekstejä ja aiheita

Profetioita viimeisistä ajoista ja päivistä

Uuden testamentin henkilöitä

Muutamia Raamatussa olevia aviopareja

Kuinka tärkeää on ottaa sana vastaan nopeasti eikä viivytellen. Lopunajan kristityillä voi kestää vuosia ihan perusasioissa: parannus, kaste, seurakunta. "Te tiedätte sen, rakkaat veljeni. Mutta olkoon jokainen ihminen nopea kuulemaan, hidas puhumaan, hidas vihaan..." (Jaak. 1:19). Psalminkirjoittaja antaa meille esimerkin nopeasta kuulemisesta: "Minä tutkin teitäni, ja käännän askeleeni sinun todistustesi puoleen. Minä riennän viivyttelemättä noudattamaan sinun käskyjäsi" (Ps. 119:59-60).

Lue kirjoitus "Terveisiä helmikuun 2012 Raamattu- ja virkistyspäiviltä" kokonaisuudessaan täältä.