Harrastamme kotikaupunkimme menestystä

"...harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa..." (Jer. 29:7).

Herra ohjaa sanassaan, Raamatussa, hänen kansaansa harrastamaan ja ajattelemaan kotikaupunkinsa parasta.

Osa sivuillamme vuonna 2010 olleesta ja käyttämästämme opastekartasta. Kartan kotikaupunkimme keskusta-alueesta piirsi Miika Koskela.

Osa sivuillamme vuonna 2010 olleesta ja käyttämästämme opastekartasta.
Kartan kotikaupunkimme keskusta-alueesta piirsi Miika Koskela.

Seurakuntana toimimme ja teemme työtä laaja-alaisesti ympäri Suomea, mutta pääpaino on kuitenkin Tampereella, kotikaupungissamme.

Olemme harrastaneet kotikaupunkimme menestystä moninaisin eri tavoin, mm. julistamalla evankeliumia, rukoilemalla kaupunkimme ja sen asukkaiden puolesta Herraa, kuuntelemalla, kohtaamalla, auttamalla ja neuvomalla apua tarvitsevia ja Herraa kaipaavia ihmisiä.

Harrastamme kotikaupunkimme menetystä jatkossakin tarjoten ihmisille mahdollisuuden etsiä Herraa Jeesusta, kuunnellen, kohdaten, auttaen ja neuvoen apua tarvitsevia ja Herraa kaipaavia ihmisiä.

Kaivatessasi Herraa, yhteyttä toisiin uskoviin, uskossa eteenpäin pääsemistä jne., älä epäröi ottaa yhteyttä! Voit ottaa yhteyttä seurakuntaan, jättää rukousaiheesi, pyytää neuvoja, opetusta, tukea jne.

Tahdomme sydämestämme auttaa jokaista apua kaipaavaa löytämään Herran ja pääsemään uskossa ja elämän asioissa eteenpäin!

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikki yhteydenotot käsittelemme luottamuksella!

Miika Koskela
Joulukuu 2022

Kuinka tärkeää on ottaa sana vastaan nopeasti eikä viivytellen. Lopunajan kristityillä voi kestää vuosia ihan perusasioissa: parannus, kaste, seurakunta. "Te tiedätte sen, rakkaat veljeni. Mutta olkoon jokainen ihminen nopea kuulemaan, hidas puhumaan, hidas vihaan..." (Jaak. 1:19). Psalminkirjoittaja antaa meille esimerkin nopeasta kuulemisesta: "Minä tutkin teitäni, ja käännän askeleeni sinun todistustesi puoleen. Minä riennän viivyttelemättä noudattamaan sinun käskyjäsi" (Ps. 119:59-60).

Lue kirjoitus "Terveisiä helmikuun 2012 Raamattu- ja virkistyspäiviltä" kokonaisuudessaan täältä.