Vapaa palvelemaan

Miika Koskela

Aiemmin kirjoittamassani todistuksessa kerroin, kuinka totuus teki minut vapaaksi. Tahdon nyt kertoa hieman lisää tuosta vapaudesta, jonka Herra Jeesus on minulle antanut.

Kun Jeesus tekee ihmisen vapaaksi – kuten teki minutkin –, niin hän tulee todellisesti vapaaksi (Joh. 8:36). Vapaaksi synnistä, vapaaksi maailmallisuudesta, vapaaksi maailmasta ja sen himosta sekä kaikesta muusta, mikä on vastoin Herran – meidän tosi parhaaksi olevaa – tahtoa (1. Joh. 2:15).

Tämän kaiken lisäksi Herra vapauttaa ihmisen myös palvelemaan Häntä. Sen olen saanut itse, henkilökohtaisesti, kokea.

Seurakunnan jäsenenä ollessani ja vaeltaessani olen halunnut ja tahtonut olla siellä, missä tehdään Jumalan valtakunnan työtä. Herraa palvellessa mielekästä tekemistä riittää koko elämän aivan jokaiseen päivään, eikä minulla ole ollenkaan ns. vapaa-ajan ongelmia.

Herraa palvellessa vaellukseni ei ole enää – kuten Pietari sanoo – turha isiltä peritty vaellus (1. Piet. 1:18), vaan elämäni jokaisella päivällä on tarkoitus ja merkitys. Saan palvella Herraa ja päästä kerran Jumalan iankaikkiseen valtakuntaan, taivaaseen.

Toivon ja rukoilen, että Herra Jeesus saa vapauttaa sinutkin, antaa sinulle mielekkään elämän ja innon palvella Herraa tässä ajassa sekä ennen kaikkea iankaikkisen elämän. Tahdothan ottaa sen vastaan?

Miika Koskela
Lokakuu 2020

Tiedote

Tiedote lasten ja nuorten leiriin liittyen.

Leiriä edeltävinä päivinä, leirin aikana ja vielä vähän leirin jälkeenkin keskitymme täysipainoisesti seurakunnan lasten ja nuorten leiriin.

Vastuunkantajiamme voi olla vaikea tavoittaa puhelimitse kyseisenä aikana.

Kuinka paljon helpompaa on lapsen tai nuoren tulla Herran luokse kuin varttuneemman, jonka elämässä jokainen erossa Herrasta vietetty päivä on vienyt kauemmas niin tekojen kuin ajatustenkin osalta. Siksi onkin tärkeää, että lapsille ja nuorille tarjotaan tilaisuus saada raamatunmukaista opetusta niin pyhäkoulussa kuin leireilläkin.

Lue kirjoitus "Leirimuistelot syyskuussa 2011 Tampereella" kokonaisuudessaan täältä.