Vapaa palvelemaan

Miika Koskela

Aiemmin kirjoittamassani todistuksessa kerroin, kuinka totuus teki minut vapaaksi. Tahdon nyt kertoa hieman lisää tuosta vapaudesta, jonka Herra Jeesus on minulle antanut.

Kun Jeesus tekee ihmisen vapaaksi – kuten teki minutkin –, niin hän tulee todellisesti vapaaksi (Joh. 8:36). Vapaaksi synnistä, vapaaksi maailmallisuudesta, vapaaksi maailmasta ja sen himosta sekä kaikesta muusta, mikä on vastoin Herran – meidän tosi parhaaksi olevaa – tahtoa (1. Joh. 2:15).

Tämän kaiken lisäksi Herra vapauttaa ihmisen myös palvelemaan Häntä. Sen olen saanut itse, henkilökohtaisesti, kokea.

Seurakunnan jäsenenä ollessani ja vaeltaessani olen halunnut ja tahtonut olla siellä, missä tehdään Jumalan valtakunnan työtä. Herraa palvellessa mielekästä tekemistä riittää koko elämän aivan jokaiseen päivään, eikä minulla ole ollenkaan ns. vapaa-ajan ongelmia.

Herraa palvellessa vaellukseni ei ole enää – kuten Pietari sanoo – turha isiltä peritty vaellus (1. Piet. 1:18), vaan elämäni jokaisella päivällä on tarkoitus ja merkitys. Saan palvella Herraa ja päästä kerran Jumalan iankaikkiseen valtakuntaan, taivaaseen.

Toivon ja rukoilen, että Herra Jeesus saa vapauttaa sinutkin, antaa sinulle mielekkään elämän ja innon palvella Herraa tässä ajassa sekä ennen kaikkea iankaikkisen elämän. Tahdothan ottaa sen vastaan?

Miika Koskela
Lokakuu 2020

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.