Pyöräilymatkasta

Veljet ja sisaret! Kirjoitin aiemmin terveisiä pyöräilymatkan kartoitusmatkalta todeten, että Herran niin suodessa tulemme tekemään pyöräilymatkan Pyhäjärven rantamaisemiin.

Pyöräilymatka on nyt takana. Matka meni hyvin ja saimme jälleen huomata, kuinka huolellinen varustautuminen ja valmistautuminen auttoi meitä matkallamme.

Koski.

Pysähtelimme matkalla kauniissa kohteissa, evästimme ja tutkimme Jumalan hyvää sanaa. Näimme myös hienon kosken – putouksen Myllypurolla –, jonka äärellä katsoimme Raamatun opetuksia veden äänestä. Esimerkiksi Johannes kertoo Jeesuksen äänen olleen "...niinkuin paljojen vetten pauhina..." (Ilm. 1:15).

Hyvillä mielin palasimme matkaltamme ja Herran niin suodessa tulemme vielä tänä vuonna tekemään toisen pyöräretken Pyhäjärven rantamaisemiin.

Tervetuloa mukaan pyöräilymatkalle!

Miika Koskela
8.8.2021

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.