Pyöräilymatkasta

Veljet ja sisaret! Kirjoitin aiemmin terveisiä pyöräilymatkan kartoitusmatkalta todeten, että Herran niin suodessa tulemme tekemään pyöräilymatkan Pyhäjärven rantamaisemiin.

Pyöräilymatka on nyt takana. Matka meni hyvin ja saimme jälleen huomata, kuinka huolellinen varustautuminen ja valmistautuminen auttoi meitä matkallamme.

Koski.

Pysähtelimme matkalla kauniissa kohteissa, evästimme ja tutkimme Jumalan hyvää sanaa. Näimme myös hienon kosken – putouksen Myllypurolla –, jonka äärellä katsoimme Raamatun opetuksia veden äänestä. Esimerkiksi Johannes kertoo Jeesuksen äänen olleen "...niinkuin paljojen vetten pauhina..." (Ilm. 1:15).

Hyvillä mielin palasimme matkaltamme ja Herran niin suodessa tulemme vielä tänä vuonna tekemään toisen pyöräretken Pyhäjärven rantamaisemiin.

Tervetuloa mukaan pyöräilymatkalle!

Miika Koskela
8.8.2021

Poimintoja sivuiltamme

Jumala on hyvä ja armollinen Jumala. Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa jokaista ihmistä kohtaan on hyvä. Hän rakastaa jokaista ihmistä ja tahtoo jokaisen ihmisen pelastuvan (2. Piet. 3:9).

Sinäkin voit vielä kääntyä Herran puoleen ja tehdä parannuksen synneistäsi. Voit kohdata Herran, kokea syntien anteeksiantamuksen, pelastua, vapautua syntikahleistasi ja saada sydämeesi Jumalalta ns. pelastusvarmuuden, eli sisäisen varmuuden siitä, että olet pelastettu. Voit myös uudistua uskossasi, parantua, täyttyä Pyhällä Hengellä jne. Jumala on "ilmestyksen Jumala" (1. Moos. 16:13) ja "...Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle" (2. Aik. 16:9).

Lue kirjoitus "Ajankohtainen sana" täältä.