Edessä olevasta pyöräilymatkasta

Veljet ja sisaret! Muutamien päivien päästä – Herran niin suodessa – tulemme tekemään pyöräilymatkan Pyhäjärven rantamaisemiin. Matkalla tulemme pysähtelemään kauniissa kohteissa, evästämään, tutkimaan Raamatun opetuksia ja rukoilemaan yhdessä mukaan pääsevien kanssa.

Kävimme jo edeltä kahden veljen – Mikon ja Miikan – voimin kartoittamassa sopivaa reittiä matkaa varten.

Kartoitusmatkalla pysähtelimme tutkimaan mahdollisia taukopaikkoja sekä lyhyesti evästämään ja Raamatun, Jumalan hyvän sanan äärelle.

Useamman kymmenen kilometrin mittaisen – helteisenkin – matkamme aikana näimme paljon hienoja maisemia, paikkoja ja kohteita.

Kartoitustyö on tärkeää siksikin, että hyvin ja huolellisesti valmistautuneena ja varustautuneena kaikki – matkan tekokin – sujuu paljon paremmin.

Koski.

Kartoitusmatkamme loppupuolella näimme myös hienon kosken, jonka tulemme näkemään myös yhteisellä pyöräilymatkallamme.

Jumalan perheväen – seurakunnan – keskellä ja sen jäsenyydessä meidän on hyvä, turvallista ja mielekästä tehdä matkaa – yhdessä aikaa viettäen ja rakentuen – kohden Jumalan iankaikkista valtakuntaa.

Tervetuloa mukaan pyöräilymatkalle!

Miika Koskela
18.7.2021

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.