Milloin ja miten tavoitat meidät?

Voit rohkeasti yrittää tavoittaa meitä puhelimitse. Voit soittaa meille aina – päivästä riippumatta – arkena ja viikonloppuina, aamulla, päivällä ja illalla.

Pyrimme olemaan tavoitettavissa mahdollisimman laaja-alaisesti.

Mm. kokouksiemme, tapahtumiemme, leiriemme ja seurakunnan moninaisten asioiden hoitamisen tähden tavoittaminen ei välttämättä kuitenkaan onnistu aina heti. Joskus olemme pidemmänkin ajan hyvin tiiviisti kiinni eri tilanteissa.

Voit lähestyä silloinkin meitä esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit näin esim. jättää meille esirukousaiheesi tai kertoa ja ilmoittaa muun asiasi.

Voit ottaa yhteyttä seurakuntaan myös tällä lomakkeella.

Kaikki yhteydenotot huomioimme ensitilassa. Kaikki yhteydenotot, keskustelut, rukousaiheet ja asiat käsittelemme luottamuksella. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedote

Tiedote lasten ja nuorten leiriin liittyen.

Leiriä edeltävinä päivinä, leirin aikana ja vielä vähän leirin jälkeenkin keskitymme täysipainoisesti seurakunnan lasten ja nuorten leiriin.

Vastuunkantajiamme voi olla vaikea tavoittaa puhelimitse kyseisenä aikana.

Kuinka paljon helpompaa on lapsen tai nuoren tulla Herran luokse kuin varttuneemman, jonka elämässä jokainen erossa Herrasta vietetty päivä on vienyt kauemmas niin tekojen kuin ajatustenkin osalta. Siksi onkin tärkeää, että lapsille ja nuorille tarjotaan tilaisuus saada raamatunmukaista opetusta niin pyhäkoulussa kuin leireilläkin.

Lue kirjoitus "Leirimuistelot syyskuussa 2011 Tampereella" kokonaisuudessaan täältä.