Milloin ja miten tavoitat meidät?

Voit rohkeasti yrittää tavoittaa meitä puhelimitse. Voit soittaa meille aina – päivästä riippumatta – arkena ja viikonloppuina, aamulla, päivällä ja illalla.

Pyrimme olemaan tavoitettavissa mahdollisimman laaja-alaisesti.

Mm. kokouksiemme, tapahtumiemme, leiriemme ja seurakunnan moninaisten asioiden hoitamisen tähden tavoittaminen ei välttämättä kuitenkaan onnistu aina heti. Joskus olemme pidemmänkin ajan hyvin tiiviisti kiinni eri tilanteissa.

Voit lähestyä silloinkin meitä esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit näin esim. jättää meille esirukousaiheesi tai kertoa ja ilmoittaa muun asiasi.

Voit ottaa yhteyttä seurakuntaan myös tällä lomakkeella.

Kaikki yhteydenotot huomioimme ensitilassa. Kaikki yhteydenotot, keskustelut, rukousaiheet ja asiat käsittelemme luottamuksella. Ota rohkeasti yhteyttä!

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.