Rauha Jeesuksessa Kristuksessa

Herran oma on turvassa aina Herran tahdossa.

Nykyinen maailmantilanne, koronaviruspandemia, on haastava. Tilanne jälkiseurauksineen on poikkeuksellinen monelle suomalaiselle.

Minulle Herra, taivaan ja maan Luoja, on antanut rauhan näissä tilanteissa.

Raamattu kutsuu Herraa Jeesusta Kristusta Rauhanruhtinaaksi (Jes. 9:5). Minä sain Häneltä rauhan, kun tein parannuksen ja tulin uskoon. Rauha on uskossa eteenpäin menemisen aikana lisääntynyt (2. Piet. 1:2).

Eri elämäntilanteissa olen saanut kokea Jumalan huolenpitoa. Niin luottamus Jumalaan ja rauha ovat lisääntyneet. Elämän haasteissa, joita jokaisella on, olen ennenkin saanut kokea Herran Jeesuksen Kristuksen rauhaa niin kuin nyt.

Olen saanut paljon rauhaa Raamatun kautta. Raamattu sanoo Herran sanasta: "Suuri rauha on niillä, jotka rakastavat sinun lakiasi..." (Ps. 119:165).

On hyvä olla, kun on rauha.

Koronaan on kuollut paljon ihmisiä. Minä en pelkää kuolemaa, koska minulla on iankaikkinen elämä.

Raamattu ilmoittaa selkeästi: "Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo Herra" (Jes. 48:22).

Jeesus, joka julisti rauhaa (Ef. 2:17), tarjoaa sinullekin rauhaansa.

Tee siis parannus ja lähde seuraamaan Jeesusta Kristusta saadaksesi omistaa Hänen rauhansa ja iankaikkisen elämän!

Ville Rantanen
Kesäkuu 2020

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.