Kirje sinulle

Kynä ja paperia

Halusin kirjoittaa sinulle.

Halusin kirjoittaa sinulle Jeesuksesta, johon olen itse saanut tutustua, johon uskon ja jota seuraan.

Olen jo useita vuosia saanut olla uskossa ja aktiivisena seurakuntamme jäsenenä – ja yhä edelleen olen.

Seurakuntamme kokouksissa olen saanut kuulla, mitä Raamattu opettaa parannuksesta, kasteesta, uskosta, Jeesuksesta ja Hänen seuraamisestaan sekä iankaikkisuudesta.

Kun olen halunnut tehdä ja toimia kuulemieni Raamatun opetusten mukaan, niin olen saanut Jeesukselta hyvän elämän tässä ajassa sekä myös iankaikkisen elämän. Vain Jeesus voi auttaa ihmistä tässä elämässä – ja mikä tärkeintä, iankaikkisuusasioissa.

Halusin kirjoittaa sinulle ja kertoa näistä asioista, sillä Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa myös sinut (1. Tim. 2:1-4). Hän tahtoo, että sinäkin pääsisit taivaaseen Hänen luokseen, sinne, missä kaikki on aina hyvin.

Toivon ja rukoilen, että sinäkin ottaisit vastaan Jeesuksen tarjoaman pelastuksen, tekisit parannuksen, pelastuisit ja pääsisit kerran taivaaseen.

Otathan vastaan sen, mitä Jeesus sinulle lahjana tarjoaa?

Kaikkea hyvää sinulle!

Miika Koskela
Toukokuu 2020

Tiedote

Tiedote lasten ja nuorten leiriin liittyen.

Leiriä edeltävinä päivinä, leirin aikana ja vielä vähän leirin jälkeenkin keskitymme täysipainoisesti seurakunnan lasten ja nuorten leiriin.

Vastuunkantajiamme voi olla vaikea tavoittaa puhelimitse kyseisenä aikana.

Kuinka paljon helpompaa on lapsen tai nuoren tulla Herran luokse kuin varttuneemman, jonka elämässä jokainen erossa Herrasta vietetty päivä on vienyt kauemmas niin tekojen kuin ajatustenkin osalta. Siksi onkin tärkeää, että lapsille ja nuorille tarjotaan tilaisuus saada raamatunmukaista opetusta niin pyhäkoulussa kuin leireilläkin.

Lue kirjoitus "Leirimuistelot syyskuussa 2011 Tampereella" kokonaisuudessaan täältä.