Kirje sinulle

Kynä ja paperia

Halusin kirjoittaa sinulle.

Halusin kirjoittaa sinulle Jeesuksesta, johon olen itse saanut tutustua, johon uskon ja jota seuraan.

Olen jo useita vuosia saanut olla uskossa ja aktiivisena seurakuntamme jäsenenä – ja yhä edelleen olen.

Seurakuntamme kokouksissa olen saanut kuulla, mitä Raamattu opettaa parannuksesta, kasteesta, uskosta, Jeesuksesta ja Hänen seuraamisestaan sekä iankaikkisuudesta.

Kun olen halunnut tehdä ja toimia kuulemieni Raamatun opetusten mukaan, niin olen saanut Jeesukselta hyvän elämän tässä ajassa sekä myös iankaikkisen elämän. Vain Jeesus voi auttaa ihmistä tässä elämässä – ja mikä tärkeintä, iankaikkisuusasioissa.

Halusin kirjoittaa sinulle ja kertoa näistä asioista, sillä Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa myös sinut (1. Tim. 2:1-4). Hän tahtoo, että sinäkin pääsisit taivaaseen Hänen luokseen, sinne, missä kaikki on aina hyvin.

Toivon ja rukoilen, että sinäkin ottaisit vastaan Jeesuksen tarjoaman pelastuksen, tekisit parannuksen, pelastuisit ja pääsisit kerran taivaaseen.

Otathan vastaan sen, mitä Jeesus sinulle lahjana tarjoaa?

Kaikkea hyvää sinulle!

Miika Koskela
Toukokuu 2020

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.