Herra paransi minut

Useita vuosia – yli vuosikymmen – sitten sairastuin siten, että se rajoitti voimakkaasti elämääni. Tilanne oli hyvin vaikea, eikä elimistöni ongelmiin löytynyt ratkaisua – maamme hyvän terveydenhuollon ponnisteluista huolimatta.

Herra, joka on luonut ihmisen – tehnyt hänet maan tomusta (1. Moos. 2:7) – tietää kuitenkin luomansa ihmisen kaikki asiat ja kaikki tilanteet sekä sen, kuinka ne ratkaistaan. Hän – niin halutessaan ja kun se Hänen hyvään tahtoonsa sopii – voi parantaa ihmisen aivan mistä tahansa sairaudesta.

Seurakunnan, jonka jäsen olen, kokouksissa rukoilimme useasti Herran ilmestymistä asiassa. Herra kuuli rukouksemme ja ilmestyi parantaen minut täysin. Nyt olen saanut jo monta vuotta olla vapaa kaikista tuon sairauden mukanaan tuomista oireista, vaivoista ja rajoitteista.

Nyt, kun Herra on antanut minulle ruumiini terveyden, tahdon antaa ruumiini "eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi" (Room. 12:1) ja palvella Häntä innokkaasti hyvällä mielellä.

Kiitos Herralle, parantajalleni!

Miika Koskela
Tammikuu 2020

Tiedote

Tiedote lasten ja nuorten leiriin liittyen.

Leiriä edeltävinä päivinä, leirin aikana ja vielä vähän leirin jälkeenkin keskitymme täysipainoisesti seurakunnan lasten ja nuorten leiriin.

Vastuunkantajiamme voi olla vaikea tavoittaa puhelimitse kyseisenä aikana.

Kuinka paljon helpompaa on lapsen tai nuoren tulla Herran luokse kuin varttuneemman, jonka elämässä jokainen erossa Herrasta vietetty päivä on vienyt kauemmas niin tekojen kuin ajatustenkin osalta. Siksi onkin tärkeää, että lapsille ja nuorille tarjotaan tilaisuus saada raamatunmukaista opetusta niin pyhäkoulussa kuin leireilläkin.

Lue kirjoitus "Leirimuistelot syyskuussa 2011 Tampereella" kokonaisuudessaan täältä.