Herra paransi minut

Useita vuosia – yli vuosikymmen – sitten sairastuin siten, että se rajoitti voimakkaasti elämääni. Tilanne oli hyvin vaikea, eikä elimistöni ongelmiin löytynyt ratkaisua – maamme hyvän terveydenhuollon ponnisteluista huolimatta.

Herra, joka on luonut ihmisen – tehnyt hänet maan tomusta (1. Moos. 2:7) – tietää kuitenkin luomansa ihmisen kaikki asiat ja kaikki tilanteet sekä sen, kuinka ne ratkaistaan. Hän – niin halutessaan ja kun se Hänen hyvään tahtoonsa sopii – voi parantaa ihmisen aivan mistä tahansa sairaudesta.

Seurakunnan, jonka jäsen olen, kokouksissa rukoilimme useasti Herran ilmestymistä asiassa. Herra kuuli rukouksemme ja ilmestyi parantaen minut täysin. Nyt olen saanut jo monta vuotta olla vapaa kaikista tuon sairauden mukanaan tuomista oireista, vaivoista ja rajoitteista.

Nyt, kun Herra on antanut minulle ruumiini terveyden, tahdon antaa ruumiini "eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi" (Room. 12:1) ja palvella Häntä innokkaasti hyvällä mielellä.

Kiitos Herralle, parantajalleni!

Miika Koskela
Tammikuu 2020

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.