Uuden vuoden vastaanottajaisilta 2015

Kokoonnuimme vuoden 2015 viimeisen päivän iltana, kuten edeltävinäkin vuosina, ottamaan vastaan alkavaa vuotta. Halusimme päättää vuoden 2015 Herran edessä ja olla vastaanottamassa uutta armon vuotta 2016 Herran edessä.

Illan aikana rukoilimme ja etsimme Herraa. Kiitimme häntä taakse jäävän vuoden aikana saamastamme armosta ja siunauksesta ja pyysimme häneltä hänen armoaan ja siunaustaan myös alkavaan vuoteen 2016. Tavanomaiseen tapaan tutkimme lisäksi paljon Raamatun sanaa ja vietimme aikaa yhdessä. Juhlavieraat saivat muun ohella nauttia seurakunnan sisarien valmistamasta ilta-ateriasta.

Herra Jeesus siunasi juhlailtamme. Sydämien rukouksiin "Herrani, jos olen saanut armon sinun silmiesi edessä, älä mene palvelijasi ohitse" (1. Moos. 18:3) vastattiin – Herra ei mennyt ohitse, saimme kohdata hänet.

Juhlilla mukana olleista osalla on menneisyydessä takanaan kovin toisenlaisia vuodenvaihteita; juhlia jumalattomuuden, synnin ja pimeyden teillä. Sitä kaikkea menoa nyt häpeämme (Room. 6:20-21). Kuinka kiitollisia olemmekaan, kun saamme tänään olla Jumalan lapsia ja elää ja vaeltaa parannuksessa, pyhityksessä, valkeudessa ja totuudessa (Room. 6:22).

Herran tulemus on vuoden lähempänä kuin vuosi sitten tähän aikaan.

"Maran ata" (1. Kor. 16:22). "Herran tulemus on lähellä" (Jaak. 5:8).

"Amen, tule, Herra Jeesus!" (Ilm. 22:20).

Mikko Ruotsalainen
14.2.2016

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.