Seurakunnalle 8.9.2023 – Evankelioimismatkat Lappiin

Raamattu toteaa Filippuksesta, että hän "...meni Samarian kaupunkiin ja saarnasi heille Kristusta" (Ap. t. 8:5).

Evankeliumin saarnaaminen, julistaminen ja tarjolla pitäminen on seurakunnan yksi keskeisistä tehtävistä ja toimista.

Seurakunnan lähettämänä matkustin - tänä vuonna kahdestikin - kotipaikkakunnaltani Tampereelta kauas pohjoiseen viemään evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta monille ihmisille.

Matkat olivat pitkiä, hyviä ja onnistuneita matkoja.

Rukoukseni ja toivoni on se, että mahdollisimman moni ihminen ottaisi vastaan heille tarjolla pidetyn elämän sanan (Fil. 2:16) sekä innostaa teitä – rakkaat veljeni ja sisareni Kristuksessa – viemään innokkaasti evankeliumia eteenpäin (1. Kor. 15:58, 2. Kor. 9:2).

Miika Koskela
8.9.2023

Jumala on hyvä ja armollinen Jumala. Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa jokaista ihmistä kohtaan on hyvä. Hän rakastaa jokaista ihmistä ja tahtoo jokaisen ihmisen pelastuvan (2. Piet. 3:9).

Sinäkin voit vielä kääntyä Herran puoleen ja tehdä parannuksen synneistäsi. Voit kohdata Herran, kokea syntien anteeksiantamuksen, pelastua, vapautua syntikahleistasi ja saada sydämeesi Jumalalta ns. pelastusvarmuuden, eli sisäisen varmuuden siitä, että olet pelastettu. Voit myös uudistua uskossasi, parantua, täyttyä Pyhällä Hengellä jne. Jumala on "ilmestyksen Jumala" (1. Moos. 16:13) ja "...Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle" (2. Aik. 16:9).

Lue kirjoitus "Ajankohtainen sana" täältä.