Leirimuistelotilaisuus Tampereella 25.-26.9.2010

"Tämän käskyn minä annan sinun toimitettavaksesi, poikani Timoteus, aikaisempien, sinusta lausuttujen ennustusten mukaisesti, että niiden nojalla taistelisit jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet" (1. Tim. 1:18-19).

Vuoden 2010 leirimuistelot järjestimme 25.-26.9. Kokoonnuimme muistelemaan kesän hengellistä lasten ja nuorten leiriä ja palauttamaan mieliimme leirillä esillä olleita asioita ja opetuksia.

Iltavalaistus

Viikonlopun ohjelmassa oli mm. yhdessä oloa, valokuvien katselua kesäleiriltä, Raamattutunti, pyhäkoulu, Herran etsimistä, ulkoilua, pelailemista ja leikkejä.

Leirimuistelon Raamattutunnilla tutkimme sanasta miksi hyvä omatunto on niin tärkeä asia uskovalle. Pelkkä uskoontulo ei riitä, pitää säilyä uskossa koko elämän ajan. Hyvä omatunto tukee uskonelämää, kun taas huono omatunto hidastaa matkantekoa ja ajaa uskon haaksirikkoon.

Tuli

Osan päivästä vietimme pyhäkoululaisten kanssa metsäretkellä tutustuen Luojan luoman luonnon ihmeisiin. Mietimme myös, miten ihminen voi selvitä luonnossa. Tarvitaan paitsi kaikenlaisia tarvikkeita, myös uskoa ja luottamusta siihen, että Herra voi auttaa kaikenlaisissa tilanteissa. Rukous on meille aina tärkeä asia, sen avulla voimme olla yhteydessä Jumalaan ja pyytää Häneltä apua ja turvaa. Niin kuin aina, yksi retken kohokohdista on hetki, jolloin eväät otetaan esiin. Tällä kertaa retken herkut oli piilotettu luontoon ja voi sitä riemua, kun mehut ja namit löytyivät! Taisivat pienimmät vähän hämmästelläkin sitä, että miten metsästä voi löytyä syötävää.

Marjoja

Muisteloissa saimme virvoittua yhdessä – nuorimmasta vanhimpaan sanan ja rukouksen ääressä. Metsän keskellä vaatimattomissa, mutta viihtyisissä leirioloissa saimme nauttia monin tavoin yhdessä olemisesta.

Jälleen kerran saimme elää todeksi sen, että kun Herraa tahtoo kohdata, Hän on läsnä Pyhän Henkensä kautta.

Tulevan kesän leiriä odotellaan jo kovasti!

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.