Terveiset kesäleiriltä 2019

Kesän leiriä oli odotettu, sitä oli suunniteltu ja valmisteltu. Oli pidetty palavereja. Tehty paljon työtä leirin eteen. Kaikista tärkeistä asioista tärkein on kuitenkin rukous: rukoilimme leirin puolesta.

"...kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi..." (Fil. 4:6).

Vihdoin koitti leirin aloituspäivä. Saavuimme hyvässä järjestyksessä leirikohteeseen ja kävimme yhdessä pystyttämään ja rakentamaan leiriä. Rakensimme ja saimme valmiiksi.

Teimme leirillä monenlaisia mukavia, leiriin kuuluvia asioita. Aterioimme yhdessä, pelailimme, uimme ja vietimme aikaa yhdessä.

Kaikkein tärkein asia – leirinkin – on kerrottu Raamatussa apostoli Pietarin kautta: "...sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen" (1. Piet. 1:9). Tutkimme Raamattua ja rukoilimme – etsimme Herraa – että jokainen leiriläinen voi päästä kohtaamaan Herran Jeesuksen.

Käsittelimme Raamatun opetuksia leiriläisten kysymyslaatikkoon laittamien kysymysten kautta. Yksi tärkeä – muiden tärkeiden asioiden ohella – esille noussut asia oli se, että Herran sana on kaikille ihmisille sama: Hän ei tee poikkeuksia kenenkään kohdalla. Herra odottaa, että jokainen ihminen tekee sen mukaan kuin Hän sanoo.

Niin kuin kaikki hyvä täällä ajassa päättyy aikanaan, niin päättyi leirikin. Purimme leirin ja lähdimme kohden kotejamme vahvistuneina, rohkaistuneina ja virkistyneinä – Herraa kohdanneina.

Nyt edellisestä leiristä on aikaa jo vuosi ja uusi leiri on aivan oven edessä. Saamme pian käydä huolellisesti ja rukouksin valmistellulle leirille kohtaamaan yhdessä Herraa.

Miika Koskela
12.7.2020

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.