Kesäkauden avajaiset 2020

Luontoaw

Saimme viettää Jumalan antaman kesän (1. Moos. 8:22) avajaisia – Kesäkauden avajaisia – tiistaina 2.6.2020.

Alkuillasta siirryimme kohteeseen, jota olimme jo edeltävinä päivinä käyneet kartoittamassa ja tutkimassa.

Kohde oli hieno ja Jumalan luoma luonto kaunis. Se yhä uudestaan ja uudestaan hämmästyttää kauneudellaan ja monimuotoisuudellaan, kertoen ja todistaen Luojasta.

Ulkoilimme yhdessä turvallisesti ja turvajärjestelyt – epidemian vuoksi – tarkasti huomioiden. Illan aikana rukoilimme, tutkimme Raamatun opetuksia sekä evästimme yhdessä.

Oli ilo jälleen nähdä veljiä ja sisaria, tulla yhteen pienempien ryhmien parista.

Virvoittavan illan jälkeen palasimme koteihimme iloisena ja hyvillä mielin valmistautumaan tuleviin haasteisiin.

Kiitos Jeesus hyvästä ja virvoittavasta illasta!

Miika Koskela
6.6.2020

Poimintoja sivuiltamme

Jumala on hyvä ja armollinen Jumala. Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa jokaista ihmistä kohtaan on hyvä. Hän rakastaa jokaista ihmistä ja tahtoo jokaisen ihmisen pelastuvan (2. Piet. 3:9).

Sinäkin voit vielä kääntyä Herran puoleen ja tehdä parannuksen synneistäsi. Voit kohdata Herran, kokea syntien anteeksiantamuksen, pelastua, vapautua syntikahleistasi ja saada sydämeesi Jumalalta ns. pelastusvarmuuden, eli sisäisen varmuuden siitä, että olet pelastettu. Voit myös uudistua uskossasi, parantua, täyttyä Pyhällä Hengellä jne. Jumala on "ilmestyksen Jumala" (1. Moos. 16:13) ja "...Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle" (2. Aik. 16:9).

Lue kirjoitus "Ajankohtainen sana" täältä.