Juhannus 2019

Vietimme yhdessä juhannusta perjantaina 21.6.2019.

Kokoonnuimme aamupäivällä ennalta sovittuun kokoontumispaikkaan, josta lähdimme yhdessä ajamaan kohti määränpäätä. Vietimme juhannusta Jumalan luoman kauniin luonnon keskellä ja kaukana kaupungin kiireestä. Raamattu sanookin, että "kaiken hän" – siis Herra – "on tehnyt kauniisti aikanansa" (Saarn. 3:11).

Perille päästyämme rakensimme ja pystytimme leirin, jossa vietimme päivän. Leirin pystyttämisen jälkeen evästimme, saimme ruumiin tarvitsemaa ravintoa. Päivän aikana saimme myös hengellistä ravintoa usean raamattutunnin kautta.

Raamattutunneilla tutkimme, mitä Raamattu opettaa meille tuomarien aikana toimineesta sebulonilaisesta Eelonista, Herran antamasta ja asettamasta tuomarista. Hän palveli Herraa uskollisesti elämänsä loppuun asti ja sitä samaa Herra odottaa myös meiltä.

Raamatun tutkimisen lisäksi pelailimme ja teimme erilaisia rakentavia asioita yhdessä. Sää oli koko päivän ajan oikein hieno. Hän, Herra, joka säät säätää, helli meitä säänkin puolesta.

Arjen kiireiden keskeltä Jumalan perheväen yhteiseen päivään pääseminen on keidashetki Herran omalle. Siellä saa levätä, virvoittua ja niin sanotusti ladata akkuja.

Tälläkin kertaa, kuten monesti aikaisemminkin, yhteinen päivä meni todella nopeasti. "Vastahan me tulimme, ja nyt jo lähdemme takaisin". Hyvän, virkistävän ja rakentavan päivän jälkeen lähdimme tyytyväisin mielin kohden kotejamme, valmistautumaan seuraaviin, edessä oleviin haasteisiin.

Miika Koskela
21.6.2019

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.