Ilta ja yö nuotiolla

Nuotio

Vietimme Ilta ja yö nuotiolla -tapahtumaa perjantaina 20.8.2021 jo kuudetta kertaa. Alkuillasta kävelimme metsäisen maiseman halki kohteeseemme, jossa olimme päättäneet viettää illan ja alkuyön.

Perjantai-iltamme oli aivan toisenlainen kuin monen aikamme ihmisen: syntiretkien sijasta saimme viettää mukaan päässeiden veljien ja sisarten kanssa aikaa yhdessä, rakentuen yhteisestä uskosta sekä tervettä ja raitista Raamatun - Jumalan hyvän sanan - opetusta kuunnellen.

Illan aikana myös evästimme yhdessä - lämmitimme eväitä nuotion äärellä - sekä pelailimme hieman.

Ilta ja alkuyö kuluivat kuin huomaamatta ja lähdimme paluumatkalle yöllä pimeässä – valaisten reittiämme lampuilla. Virvoittuneina ja hyvällä mielellä palasimme koteihimme levähtämään ja valmistautumaan seuraaviin haasteisiin.

Miika Koskela
23.8.2021

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.