Ilta ja yö nuotiolla

Nuotio

Vietimme Ilta ja yö nuotiolla -tapahtumaa perjantaina 20.8.2021 jo kuudetta kertaa. Alkuillasta kävelimme metsäisen maiseman halki kohteeseemme, jossa olimme päättäneet viettää illan ja alkuyön.

Perjantai-iltamme oli aivan toisenlainen kuin monen aikamme ihmisen: syntiretkien sijasta saimme viettää mukaan päässeiden veljien ja sisarten kanssa aikaa yhdessä, rakentuen yhteisestä uskosta sekä tervettä ja raitista Raamatun - Jumalan hyvän sanan - opetusta kuunnellen.

Illan aikana myös evästimme yhdessä - lämmitimme eväitä nuotion äärellä - sekä pelailimme hieman.

Ilta ja alkuyö kuluivat kuin huomaamatta ja lähdimme paluumatkalle yöllä pimeässä – valaisten reittiämme lampuilla. Virvoittuneina ja hyvällä mielellä palasimme koteihimme levähtämään ja valmistautumaan seuraaviin haasteisiin.

Miika Koskela
23.8.2021

Poimintoja sivuiltamme

Muista, että evankeliumi sisältää myös Jumalan voiman: "Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle" (Room. 1:16). Evankeliumi on Jumalan voima. Jumala on sitoutunut evankeliumiinsa ja sen julistukseen; Herran voima lepää evankeliumin yllä. Ottaessasi vastaan evankeliumin, Jeesus vapauttaa sinut voimallaan synnin orjuudesta ja kahleista. Pahojen henkien riepottelemat ja sitomat ihmiset vapautuvat myös henkivaltojen otteesta ja riivaustilastaan. Herra antaa evankeliumin vastaanottaneelle myös voiman elää puhdasta ja uutta elämää Kristuksen yhteydessä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.