Evankelioimismatka Lappiin

Kaunis maisema matkalta.

Lähdin seurakunnan lähettämänä evankelioimismatkalle Lappiin heinäkuussa 2022.

Matkan perusteena oli tahto viedä evankeliumia eteenpäin, sillä Raamattu sanoo, että "Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö" (1. Piet. 3:18) ja että "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen" (Mark. 16:15-16).

Matka oli pitkä ja evankeliumin vastaanottamisen mahdollisuus oli jälleen tarjolla monelle ihmiselle. Toivon ja rukoilen, että vielä moni ihminen Lapissa – ja muuallakin – tekee parannuksen synneistään ja lähtee seuraamaan Jeesusta saaden Häneltä iankaikkisen elämän!

Nyt palattuani kotiin Tampereelle, seurakunnan keskelle, voin katsoa taaksepäin ja todeta, että Herra "on antanut matkani onnistua" (1. Moos. 24:56).

Matkalla näin myös Herran hienon ja kauniin kädenjäljen moninaisissa eri asioissa. Katso kuvia matkalta täältä.

Miika Koskela
Heinäkuu, 2022

Muista, että evankeliumi sisältää myös Jumalan voiman: "Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle" (Room. 1:16). Evankeliumi on Jumalan voima. Jumala on sitoutunut evankeliumiinsa ja sen julistukseen; Herran voima lepää evankeliumin yllä. Ottaessasi vastaan evankeliumin, Jeesus vapauttaa sinut voimallaan synnin orjuudesta ja kahleista. Pahojen henkien riepottelemat ja sitomat ihmiset vapautuvat myös henkivaltojen otteesta ja riivaustilastaan. Herra antaa evankeliumin vastaanottaneelle myös voiman elää puhdasta ja uutta elämää Kristuksen yhteydessä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.