Olet sydämellisesti tervetullut etsimään Herraa

Muistan ensimmäisen yhteydenottoni seurakuntaan: ei ollut helppo lähettää sähköpostia eikä lähteä mukaan seurakunnan kokoontumiseen. Kaikesta huolimatta tein niin – otin yhteyttä seurakuntaan ja lähdin etsimään Herraa.

Kun nyt – yli vuosikymmen tuon tilanteen jälkeen – ajattelen asiaa, voin sanoa, että se oli elämäni paras päätös sen jälkeen, kun tein parannuksen ja tulin uskoon. En kadu tuota päätöstä hetkeäkään.

Löysin tuolloin todellisten uskovien joukkoon, sellaisten, jotka "...huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä" (2. Tim. 2:22) ja tahtovat täydestä sydämestään auttaa jokaista ihmistä samaan.

Olen Herralle kiitollinen siitä, että olen saanut tuon yli vuosikymmenen tehdä matkaa seurakunnan keskellä – veljien ja sisarten kanssa – kohden Jumalan valtakuntaa.

Sinä myös olet sydämellisesti tervetullut etsimään Herraa Jeesusta seurakunnan keskelle. Kaivatessasi yhteyttä Herraan Jeesukseen ja muihin uskoviin, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntaan.

Tahdomme auttaa jokaista ihmistä – myös sinua – tulemaan Jeesuksen luokse, eteenpäin uskon tiellä, sekä syvempään ja laaja-alaisempaan Jeesuksen ja Raamatun tuntemiseen.

Tervetuloa, sydämellisesti!

Miika Koskela
Joulukuu 2020

Poimintoja sivuiltamme

Sinäkin voit vielä kääntyä Herran puoleen ja tehdä parannuksen synneistäsi. Voit kohdata Herran, kokea syntien anteeksiantamuksen, pelastua, vapautua syntikahleistasi ja saada sydämeesi Jumalalta ns. pelastusvarmuuden, eli sisäisen varmuuden siitä, että olet pelastettu. Voit myös uudistua uskossasi, parantua, täyttyä Pyhällä Hengellä jne. Jumala on "ilmestyksen Jumala" (1. Moos. 16:13) ja "...Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle" (2. Aik. 16:9).

Lue kirjoitus "Ajankohtainen sana" kokonaisuudessaan täältä.