Todistus Jeesuksesta

Satu Kyppö

Minun nimeni on Satu Kyppö ja olen syntyisin Rovaniemeltä. Perheessämme oli minun lisäksi 2 veljeä, sisko, äiti ja isä.

Olen avioitunut vuonna -87 ja minulla on 2 poikaa.

Olin sellainen villi pikkutyttö, kun kävin monivammaisen Helli-tädin pitämää pyhäkoulua. Pyhäkoulussa minulle kerrottiin Jeesuksesta, olin silloin noin 4 vuotta vanha. Pyhäkoulun jälkeen kävin äkkiä kotona ja palasin Helli-tädin luo. Halusin kuulla lisää ja enemmän. Tunsin, että Jumala vetää ja kutsuu minua yhteyteensä.

Uskon varmasti, että Helli täti rukoili paljon puolestani. En muista, kuinka vanhana tulin uskoon. Minä tulin ensin, sitten siskoni ja äitini.

Olin 5-vuotias kun jouduin pois lapsuuden kodista, se oli vaikeaa aikaa. Minulla todettiin sairaus, jota kutsutaan epilepsiaksi. Jouduin kiertämään sairaalasta sairaalaan erossa perheestäni, mukanani oli turvatutti ja nalle.

Lääkärit Helsingissä harkitsivat vaikeaa aivoleikkausta, joka olisi voinut johtaa kuolemaan, samaan aikaan Helli-täti rukoili puolestani.

Kiitos Jumalalle, Herra kuuli rukoukset, Jumala päätti jättää minut eloon.

Ehkä Jumala on nähnyt hyväksi nämä vaikeudet, joita on ollut paljon.

Olen joutunut turvautumaan Herraan ja myös äitini on monien vaikeuksien kautta löytänyt turvapaikan Jeesuksen luona.

Varmasti Jumala kuuli kaikki pienen Satu-tytön rukoukset.

Toivon Jumalalta, että kaikki me löytäisimme uskon Jeesukseen ja pääsisimme taivaaseen, ja että kaikki ne etsisivät Jeesusta, jotka vielä elävät erossa Jumalasta.

Jumala kutsuu tuhlaajapoikia ja -tyttöjä.

Satu Kyppö
Rovaniemi 18.6.2007

Poimintoja sivuiltamme

Evankeliumi on aivan jokaiselle ihmiselle tarkoitettu sovituksen sana (2. Kor. 5:19). Jumala ei kuitenkaan pelasta yhtäkään ihmistä väkisin ja ilman ihmisen omaa tahtoa ja ilman ihmisen antamaa lupaa. Jokaisen tulee ottaa evankeliumi henkilökohtaisesti ja omakohtaisesti vastaan, uskoa evankeliumi, tehdä parannus synneistänsä ja alkaa seurata Jeesusta Jumalan sanan, Raamatun, ilmoittamalla totuuden ja kuuliaisuuden tiellä.

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.