Evankeliumin kevätpäivät Rovaniemellä 28.-30.3.2014

Pidimme Rovaniemellä maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Evankeliumin kevätpäivät.

Tahdoimme kertoa tapahtuman aikana mahdollisimman monelle pelastuksen evankeliumia (Ef. 1:13) eli hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja kutsua kohtaamiamme ihmisiä Jeesuksen luokse, uskon tielle ja parannukseen (Ap. t. 17:30-31).

"Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä hän sanoo: 'Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut.' Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä" (2. Kor. 5:19-6:2).

"Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista" (Ap. t. 17:30-31).

Päivisin olimme ydinkeskustassa, Koskikadun kävelykadulla, todistamassa ja keskustelemassa Jeesuksesta ja hengellisistä asioista sekä jakamassa evankelioivaa luettavaa ja kokouskutsuja.

Iltaisin pidimme Hyvän sanoman iltoja ja teetupaa.

Nämä tilaisuudet olivat rukoushuoneellamme osoitteessa Pohjolankatu 2 (sisäänkäynti talon takapihan puolelta).

Toivotamme sekä kadulla kohtaamamme että kaikki muutkin ihmiset tervetulleiksi rukoushuoneellemme kokouksiin kuuntelemaan evankeliumia.

Tervetuloa rohkeasti myös teetuvalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja kyselemään lisää.

Huom.: Emme kokoonnu ja pidä kokouksia ja teetupaa enää Pienteollisuustalossa (Pohjolankatu 2). Viimeinen kokous Pohjolankadulla pidettiin sunnuntaina 30.11.2014. Jatkamme kokoontumista ja evankeliumin todistusta ja julistusta muissa kohteissa. (Lisätty 1.12.2014)

Poimintoja sivuiltamme

Juhlien Raamattutunneilla kuulimme mm. kehotuksia tehdä Jumalan edessä oikeita valintoja ja elää Jumalan tahdossa. Syntiä ei tule Herran edessä puolustella, synti pitää tunnustaa ja hylätä. Jokainen istutus, jota taivaallinen Isä ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois (Matt. 15:13). Herra auttaa parannuksen tekeviä ja tahtoonsa nöyrtyviä eteenpäin. Kuulijakunta sai myös kehotusta ja rohkaisua viedä evankeliumia päättäväisesti eteenpäin, vaikka elämmekin vaikeassa ja Herran sanaa vastustavassa ja halveksuvassa ajassa.

Lue kirjoitus "Pääsiäisleiri ja Pääsiäisjuhlat 2014" kokonaisuudessaan täältä.