Särkyneille!

Särkyneitä ihmisiä on nykyajassamme paljon. Vaikka ihmiskunta on halki historiansa taivaltanut monenlaisten aikojen keskellä, tuskin milloinkaan on ollut niin paljon särkyneitä ihmisiä kuin ajassamme on.

Syitä särkymiseen on varmasti useitakin. Jokin juuri tässä ajassa kuitenkin särkee ihmisiä ennen näkemättömällä tavalla ja voimalla.

Ylivoimaisesti särkevin tekijä on ihmiskunnan loitontuminen ja irtaantuminen – lähes täydellinen irtisanoutuminen – Herrasta ja Herran ihmisen tosi parhaaksi antamasta ja tarkoittamasta Raamatun ilmoituksesta.

Luoja on luonut ihmisen elämään yhteydessään. Herrasta ja hänen ilmoituksestaan vieraantumisesta seuraavat elämän valinnat, jotka väistämättömästi – sekä sisäisesti että kaikilla muillakin tavoin – rikkovat ihmistä ja ihmisen elämää.

Mikä ihmiselle on sekä ajalliseksi että iankaikkiseksi parhaaksi – sen Luoja tietää häntä vastaan kapinaan noussutta luotua paremmin.

Särkyneille on silti toivoa. Raamattu ilmoittaa Herrasta ja hänen tahdostaan ja mahdollisuuksistaan lohduttavasti: "Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa" (Ps. 147:3).

Jeesus Kristus rakastaa sinua. Hän tahtoo ajallista ja iankaikkista parastasi. Hän on kuollut puolestasi ristillä!

Särkynyt ihminen. Älä jatka elämäsi särkemistä. Paljon on varmasti korjattavissa. Herralle "ei mikään ole mahdotonta" (Luuk. 1:37). Älä jää yksin.

Tule Jeesuksen luokse! Usko häneen (Ap. t. 16:31) ja tee parannus (Ap. t. 17:30). Suostu hänen parannettavakseen ja sidottavakseen!

Siirry luetteloon tästä.

Siirry etusivulle tästä.

Teksti: Copyright © Mikko Ruotsalainen