Hyvää matkaa!

Suomalaiset tekevät tänäkin vuonna yhteensä useita miljoonia matkoja. Osa näistä matkoista suuntautuu maamme rajojen sisäpuolelle, osa ulkopuolelle.

Matkat vaativat erilaisia ja monenlaisia valmisteluja. Useimmat – olettaisin – sellaisia tekevätkin. Suunnitellaan ja selvitellään asioita. Valmistaudutaan ja varustaudutaan. Lähdön koittaessa toivomme sekä toisille että emmekö myös itsellemme hyvää matkaa.

Pyhä Raamattu – Jumalan sana – ilmoittaa meidän kaikkien ihmisten olevan matkalla myös iankaikkisuuteen. Väistämättömästi – lyhyen ja rajallisen elämämme kautta – me kaikki kuljemme iankaikkisuutta kohden.

Raamattu ilmoittaa Jumalan valtakuntaan suunnatun ja kohdistetun matkan vaativan henkilökohtaisia valmisteluja. On selvitettävä, tiedettävä ja valittava sinne johtava tie ja vaellettava sitä (Ap. t. 24:14-16). Perillepääsyn varma este – synti – on myös laitettava pois (Ps. 5:5).

Henkilökohtaiset valmistelut ovat kuitenkin mitä useimmin – tiedän – jääneet tekemättä. Matkataan iankaikkisuutta kohden uskaliaasti valmistautumatta siihen.

Uskomalla Jeesukseen Kristukseen (Ap. t. 16:31) ja tekemällä parannuksen (Ap. t. 17:30) pääset Jumalan valtakuntaan johtavan tien alkuun. Hän – ristiinnaulittu ja ylösnoussut Herra – alkaa johdattaa sinua siitä eteenpäin.

Raamattu opastaa sinut turvallisesti perille. Meiltä – jo matkalla olevilta ja matkaan perehtyneiltä matkatovereilta – voit rohkeasti kysyä lisää niin matkasta kuin sen päämäärästäkin.

Lähdethän matkaan?

Hyvää matkaa!

Siirry luetteloon tästä.

Siirry etusivulle tästä.

Teksti: Copyright © Mikko Ruotsalainen